En helg i Köpenhamn

Det är mycket nu, kan man säga. Men det är mestadels roliga saker, och då är det helt okej.

Jag sitter just nu på en juicebar i Köpenhamn tillsammans med min gode vän David. Vi har tillbringat helgen i denna underbara stad med att äta mastiga bruncher, middagar på märkliga små ställen som till exempel den lilla indisk-mexikanska take-away-restaurangen i en källare på Nørrebro. Dessutom har vi utforskat en del av det inhemska utbudet av olika maltdrycker.

Fast mesta delen av tiden har vi faktiskt arbetat. Huvudsyftet med den här sejouren har varit att komma så långt vi bara kan med vårt senaste projekt: en bok som baseras på material från vår sajt Skyltat. Boken är tänkt att ges ut i vår. Vi har sammanställt bilder, kontaktat upphovsmän och skrivit texter. Dessutom fick vi igår besök av vår underbare vän Jonk, som fått i uppdrag att ta ta lite bilder som vi kan använda vid lanseringen av boken.

Jonk är en klippa med många strängar på sin lyra. Och han tog många fantastiska bilder. Den här till exempel:

Vi har varit grymt effektiva och hunnit väldigt långt. Det blir bra, det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *