Nu ska vi sälja bil

Lite off topic, såklart. Men nu är det dags att sälja vår kära Volvo V70 bi-fuel, även känd som Blå Containern. Och man får ju ta till de vapen man har i sin arsenal, därav det här lilla blogginlägget.

Blå Containern har tjänat oss väl, men nu tidpunkten att sälja den blir förmodligen aldrig bättre än nu. Precis besiktad, rekondad och nyservad – den är faktiskt riktigt fin! Dessutom är det guldläge för göteborgare som funderar på att byta bil: de förmånliga parkeringstillstånden för miljöbilar kommer att avskaffas 30 juni i år – men den som ansöker innan dess får ett tillstånd som gäller i tre år, precis som tidigare.

Miljöbilstillstånden ger möjlighet till gratis boendeparkering och två timmars gratis parkering på många av stadens betalparkeringar. Numera är jag tvungen att parkera i staden allt som oftast, och jag kan med enkel matematik räkna ut att tillståndet är värt… 1,7 förmögenhet, typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *