Coolt eller crazy? Jag kan inte bestämma mig

Surdegstrenden har bubblat ganska länge nu. Men Herman och hans kompisar behöver ju lite omvårdnad, och mer än en surdeg har nog strukit med när hussar och mattar åkt på semester eller glömt bort att mata sin skyddsling.

Enter Surdegshotellet. En idé som är enkel, smart och rentav genial – och samtidigt helt knäpp.

Av alla platser i världen kan förstås denna idé enbart födas på Södermalm, surdegens alldeles egna epicentrum. Och nu är det ju såklart ingen som tänker försörja sig på att enbart driva surdegshotell, istället är det folket på butiken/krogen/bageriet Urban Deli som kläckt den här idén. För det facila priset av 200 kronor per vecka lovar de att ge din surdeg all den kärlek och omvårdnad den behöver.

2 thoughts on “Coolt eller crazy? Jag kan inte bestämma mig”

  1. För 200 kr i veckan får man ganska mycket gott bröd och då behöver man varken knåda, köpa mjöl eller mata deg. Man får då bege sig till ett så kallat bageri, där säljer det bröd och kakor hela dagarna. Crazy alltså.

    Mvh Fred

  2. Sant, absolut. Men om man finner nöje i att pyssla med sina degar resten av året, men inte orkar släpa med dem till sommarhuset på Gotland? Och har god ekonomi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *