Chokladbegär


Chokladbegär

Originally uploaded by stellan.lofving

Det här tycker jag är coolt – Göteborgs Kex trycker receptet på förpackningen.

Kanske inte för att jag nödvändigtvis kommer att baka Christinas Chokladbegär, eller Johans Pecanpoesi som den andra nya produkten heter – men för att man vågar vara riktigt öppen med vad kakorna innehåller.

Mer sånt, tack!

(En annan cool grej med det här inlägget är att jag bloggat direkt från mitt bildarkiv på Flickr. Den tjänsten är så otroligt användbar.)

One thought on “Chokladbegär”

  1. Jag trodde också att det var så först, att receptet på sidan faktiskt var receptet på kakan. Men kikar man på innehållsförteckningen märker man att Gbg kex har en del extra ingredienser i sina kakor. Bra idé, men inte sann fullt ut.

    Alices senaste bloggpost..tjuvlyssnat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *