4 thoughts on “Projektet just nu”

 1. Jag är så avundsjuk så att jag har lust att slå en illaluktande lax i huvudet på någon. En sotare, kankse.

  Vi har 280 kvadratmeter hus, fem barn och en sketen jävla kolfilterfläkt. (Jag har berättat om detta förut.) För att installera RIKTIG fläkt måste vi ha en rökgång/skorsten långt över nock och klä in halva ytterpanelen i plåt och hosta upp runt 100 000 kronor.

  Gissa om det luktar gammalt gatukök hos oss.

 2. Det låter överdrivet, tycker jag – som faktiskt är en före detta sotare. Ni frågade sotarn först, eller?
  De har inte så mycket inflytande över det där längre, tror jag. Och jag har sett att man numera på sina håll även godkänner att evakueringen, som det heter på ventilations-lingo, går ut genom väggen.

 3. Jo tjenare. (Sade hon bittert.) Ut genom väggen, men sedan måste det hemska stekoset ledas nästan en meter ut från träväggen och genom ett rör … upp över nock!

  Så du har varit sotare. Wow. Kom hit och jobba! NU!

  (Jag pekar förgäves med hela handen.)

 4. Peka på du. Som alla andra hantverkare är jag immun mot sådant. Och jobbar oförtrutet (mja) vidare med det nuvarande projektet. När jag inte fikar, snackar i mobiltelefon eller är iväg för att hämta grejer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *