Say what?

Det har hänt någon gång innan att jag fått e-post som verkat vara ämnad för någon medicinsk person, en läkare eller så.

Men idag fick jag ett meddelande som jag bara måste dela med mig av. Det ser hyperseriöst ut, med länkar till en sajt som verkar drivas av ett likaledes hyperseriöst företag. Så här lyder texten:

Hej Dr

Vi genomför för närvarande en studie bland specialister som har kompetens, erfarenhet och som träffar och behandlar minst tre manliga patienter som lider av prematur ejakulation per månad. Syftet är att undersöka behovet av en medicinsk behandling för att behandla detta tillstånd.

Enkäten är webb-baserad och tar ca 50 minuter att fylla i. Det går bra att göra avbrott i enkäten och fortsätta vid ett senare tillfälle. En ersättning utgår som tack för medverkan.

Svaren är helt anonyma och kommer ej att analyseras enskilt då de sammanförs med alla andra deltagares svar.

…och så vidare.

Prematur ejakulation? Ring Magnus Uggla, vetja. Alla vet ju att han är klar på Fyra Sekunder.

Alltihop påminner mig för övrigt om ett band jag spelade med en gång i tiden. Vi var rätt inne på att byta namn till Precox. Visst låter det coolt?
Vad det betyder? Prematur ejakulation, såklart. Eftersom några av killarna i bandet var riktiga brudmagneter (inte jag, dock) backade de när de insåg betydelsen…

Istället valde vi namnet Bo-Rågers. Jag anser fortfarande att Precox var bra mycket coolare, särskilt som vi inte direkt lirade någon dansbandsmusik.

2 thoughts on “Say what?”

  1. Haha! Tänk om det skulle stå något liknande “Sveriges nya black metalexport Bo-Rågers ska på turné i USA.” i tidningen, då skulle man sätta morgonkaffet i halsen. =)

  2. Mm, vi spelade inte riktigt black metal, men det var tyngre än namnet antyder. Och så hade vi en sån där riktig dansbandsparodi på repertoaren: “Marie”, tror jag den hette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *