Monopoogle

bild-51.pngDagens nördproblem/irritationsmoment: Google har ännu en gång gjort någon ändring i Blogger-plattformen. Nu kan man inte lämna någon länk till sin egen blogg om man inte själv är en Blogger-bloggare.

Kolla själv på bilden härintill. Fältet där man förr skrev in sin länk är borta, nu finns bara ett flät med den besynnerliga rubriken “Kallas.” Men visst – jag fattar. Google vill ha in alla på sin egen plattform.

Monopolistfasoner! Sånt gör mig synnerligen vred. och lite orolig, eftersom Google levererar en del tjänster som jag knappt skulle klara mig utan.

3 thoughts on “Monopoogle”

  1. c5h, e4r det ett par rf6hnisch-tajts jag anar? De e4r se5 himla snygga!Och ange5ende tiitsrdbsen. Jag brukar gf6ra priolistor. En med saker som skall/me5ste genomff6ras, och i vilken ordning, samt en listan med saker jag VILL genomff6ra och som jag sedan genomff6r ne4r tid finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *