Idag är det Murphy som bestämmer

Allting går åt fanders idag. Med musik, kan jag säga. Upptäckte precis ett läckande värmerör. Jag hade tusen miljarder saker att fixa innan jag drar iväg på lördag, nu får jag ligga och skarva kopparrör istället.

4 thoughts on “Idag är det Murphy som bestämmer”

  1. Du var mig en händig karl. Skarva kopparrör! Närhelst du vill extraknäcka som hantverkare är du sååå välkommen hit till oss. Här kan du få utlopp för din kreativitet inom snart sagt varenda hantverksgren: mureri, takläggning, fasadrenovering, snickeri, för all del lite måleri också om du prompt vill det, även om vi klarar den detaljen rätt bra själva. Vidare grovstädning, stambyte, fuktspärrsapplicering, kakling, elmontering. Utomhus ska vi väl också kunna hitta på nåt åt dig så att du inte känner dig alldeles sysslolös.

    Bara hör av dig!

  2. Hm. Vem tror du det var som satte ihop skiten från början? Jag tror inte du vill ha mig i närheten av ert hus. Åtminstone inte i egenskap av hantverkare…

  3. Det har jag provat. Vi anlitade en firma för att byta våra fönster. Det tog över ett år innan de var klara, och då var jobbet ändå dåligt gjort. Trots att det kostade lika mycket som en ny bil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *