Good golly, miss Molly

Nu börjar det bli körigt här. Inne på hotellet och vänder, om 20 minuter är det dags för beer and burgers. Nu kör en vinande ambulans förbi utanför och jag borde egentligen stryka en skjorta. I’m still a costume guy, you know.

Imorgon blir det dock lite lugnare, då har jag bara halva dagen inbokad. Från klockan 13 och resten av dagen, typ.

Kanske får jag en stund att gå på iPod-spaning. Eller kameraprylar (Tack för tipset, Martin! Det ligger en Ritz Camera bara ett kvarter härifrån.), eller kanske de där jeansen som IT-mamman vill ha. Får se, får se. Men nu måste strykjärnet fram!

4 thoughts on “Good golly, miss Molly”

  1. RItz är väl kanske inte lika snorbilligt som BH Photo och Adorama (men nästan). Å andra sidan är det ju en bit mellan Chicago och NY…
    Hursomhelst, hör av dig om du behöver benchmarking mot svenska priser – alltid online (den moderna scoutens motto)….(hmmmm, är du då motsvarigheten till den gamla tanten som skall över gatan??)

  2. Det har jag hyfsad koll på, tror jag. Däremot funderar jag på om det finns någon bra elektronikkedja du kan rekommendera? Jag har varit inne på RadioShack, men jag tyckte det var lite visset sortiment.

  3. Faktum är att jag var inne på Target nu på förmiddagen. Det är en kedja av samma typ som Wal-Mart och Tesco: allt under samma tak. Där åkte det bland annat ned en iPod och ett par lurar och lite annat smått och gott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *