Ett brev från Steffo

bild292.jpgFick ett spännande litet brev med posten idag. Det var från Steffo Thörnquist. Han vill bjuda mig på ost i Stockholm nästa onsdag. Ost som han själv varit med och utvecklat, tillsammans med ostföretaget Wernerssons i Ulricehamn.

Steffo kallar ostarna för “rejält uppspritade” – med whisky, rom och cognac.

Jag är förstås frestad. Och samtidigt lite charmad, eftersom Steffo bemödat sig med att knacka ihop sitt brev på en gammal skrivmaskin, och skrivit adressen för hand.

Nähä?

Såklart inte. Du kan plocka upp hakan från golvet. Det lilla knepet går inte ens jag på. Särskilt inte eftersom kollegan Jonathan fått ett exakt likadant brev där adressen är skriven med exakt samma handstilsliknande typsnitt. Och alldeles särskilt särskilt inte eftersom den enda kontaktuppgiften i Steffos brev går till en PR-byrå.

Är du nyfiken på vad Steffo skriver? Klicka på bilden, så får du en större version. Hoppas den går att läsa, jag brände bara av en bild med mobilen.

5 thoughts on “Ett brev från Steffo”

  1. Vid närmare titt i brevlådan – nä. Steffo kanske inte gillar mig längre. Fast jag fick i alla fall gå på ett seminarium om västerbottensost i våras…

  2. Deppa inte, Anne. Det är bara PR-konsnulterna (pun intended) som inte förstått din storhet. Du kan få min inbjudan. Och Jonathans med, för jag tänker inte sätta honom på flyget från Bryssel för att smaka uppspritad ost med Steffo. 🙂

  3. Jag tycker att Steffo gör sig bäst när han kör morgon-tv med Anna Lindmarker, jag vet inte riktigt hur det går till, om han kittlar henne eller om han lurat i henne “sprit-ost” före sändningen, för visst är den annars så allvarliga nyhetskvinnan väldigt fnissig och lite busig när hon jobbar med Steffo? Jag tror att detta är hans grej, han borde vara “lätta-upp-stämningen-konsult” åt stela tv-personligheter, tänk bara om han fick jobba lite med tex Jarl Alfredius, Elisabet Höglund eller Malou von Siewers och tänk om han kunde ta sig an Mats Knutsson eller Bert Sundström!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *