Vad är det som pågår?

Total bloggtystnad. En lång stund. Inte likt mig. Men det har varit en snurrig dag, som innehållit visiter till soptipp, Systembolag, bilverkstad, Ica Kvantum och en hel del annat. Nu är klockan snart tio, och jag ska sätta mig och skriva fakturor. Imorgon tänkte jag nämligen fira Midsommarafton i glada vänners lag, och i övermorgon bär det av. Till England, jaja.

Fish and chips, instant coffee and crunchy peanut butter – I’m on my way. Spetsar också på att testa några udda saker: Coca-Cola Orange (lite som Fanta Black Orange fast tvärtom, säljs i en limited edition i Storbritannien just nu – ska se om jag kan få med mig en liten donation till Fulcola-killarna) och den nordengelska specialaren chip buttie. Oh jäh.

4 thoughts on “Vad är det som pågår?”

  1. Total bloggtystnad. Jo tack, jag vet hur det känns. Min blogg har inte varit aktiv sedan JX.se blev uppköpta av TBA media (världens sämsta företag btw), eftersom de inte förstod att de “skulle knäppa på php”.

  2. Coca-Cola orange har jag sett här i Stockholm någonstans, tror att det var på ICA-maxi, men minns inte vilken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *