Adventures in the UK part I: Ett livstecken

Jodå, jag lever. Ni som tittat in på bloggen och undrat var jag är – här kommer ett litet livstecken. På Midsommardagen åkte IT-mamman, Magic, Legolas, Lilla Larsson och jag på vår efterlängtade semester i norra England.
Det finns massor att skriva om vår vistelse här, men av erfarenhet vet jag att det är svindyrt att koppla upp sig med mobilen och jag har helt enkelt haft mer lust att göra andra saker. Så jag har helt enkelt struntat i er läsare. Eller rättare sagt: prioriterat andra saker.
Men nu måste jag stilla klådan och skriva några rader. Problemet är bara vad jag ska börja med? Det finns så mycket att berätta. Om översvämningarna, högertrafiken, maten, dörren som gick i baklås, den underbara byn, fantastiska bokhandlar, värdelösa Ryanair eller när jag tvingades dyka i en soptunna på ett köpcentrum i Newcastle.
Får nog pytsa ut det lite under de kommande dagarna för att kompensera lite för min frånvaro sedan förra veckan. Då kanske jag kan locka er att komma tillbaka… alnwick_castle.jpg
Avslutar med en liten bild från den viktigaste anledningen till att vi är där vi är: Alnwick Castle, slottet där viktiga scener ur de två första filmerna om Harry Potter spelades in. På gräsmattan här filmades exempelvis den spännande quidditch-matchen, om någon minns.

2 thoughts on “Adventures in the UK part I: Ett livstecken”

  1. Å wow! Är ni där! Men dom sa ju att det ösregnade där … står ni till knäna i vatten? Och jag frågar samma sak som JN … HÖGERtrafiken? Oj … då blir nästa blogginlägg väldigt spännande 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *