Och nu blir det mera bäjkon

Solen och jag kommer inte alltid överens. Anledningen är att jag, liksom många andra svenskar, har förmågan att underskatta dess styrka. Särskilt med ozonhål och allt sånt. Detta har lett till en hel del trubbel genom åren, som solfrossa och vid ett tillfälle faktiskt riktiga brännskador på axlarna med stora blåsor och sår.

Men man blir ju äldre och klokare, och smörjer in sig med solkräm. I söndags startade jag ett nytt Timell-projekt, nämligen bygge av ved- och cykelskjul bakom garaget. Det var hett som i Åmål, så innan jag gick ut slet jag till mig en tub solkräm om smörjde axlarna.

Förnuftigt. Tyckte jag. Då.

Insåg inte riktigt att krämen ifråga var avsedd för Lilla Larsson och andra personer i blöjålder. Solskyddsfaktor 25. Så nu ser jag ut så här:

baconrygg.jpg

Fläskig mage kan många skryta med. Men inte bäjkonrygg…

3 thoughts on “Och nu blir det mera bäjkon”

  1. Snyckt…
    Själv smörjer jag in mig med solskyddsfaktor 20 och är således jämnblek.

  2. Hahaha! Va fiiiint… Men du kan i alla fall stajla dig med att “jag är smart, jag har smörjt (smort?) in mig. jag är också man och kan sälv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *