Okej, Ingrid

…jag backar. Ett halvt steg, åtminstone. Ingrid är inte överens med min kritiska inställning till Findus nya pastasåser. Och nu börjar även jag mjukna.

Min första test av såserna grundade sig på en av varianterna: Tomat & Rostad Vitlök. Nu har jag testat en till, Tomat & Chili, och jag njuter fortfarande av den goda smaken som rullar runt bland mina smaklökar. Fast helt böjer jag mig inte – denna gången anpassade jag nämligen såsen lite grann, och det blev kanon.

Så här gör du två portioner: Koka pasta. När pastan är klar och rinner av i durkslaget, tar du en burk tonfisk i olja (150 gr tonfisk, 50 gr solorosolja, brukar det vara) och fräser upp i den varma kastrullen som står på plattan (som fortfarande är varm). Sedan häller du en halv paket (kanske lite drygt) av Findus Tomat & Chilisås över och låter det koka upp.

Supersnabbt, superenkelt och – faktiskt – riktigt gott.

One thought on “Okej, Ingrid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *