Jänkarna gillar Wendy’s bäst

Amerikanska krogguiden Zagat har sammanställt en lista över vilka snabbmatskedjor som amerikanerna gillar bäst. Enligt Svenska Dagbladet har 5.500 amerikaner röstat och utnämnt Wendy’s till favorit.  McDonald’s kommer på femte plats, men får två tröstpris: för bästa pommes fritesen och mest omtyckta maskoten.

Här kommer fem-i-topp (som jag norpat från tidningen Market, som citerar Svenskan – som citerar Zagat…)

Fem bästa snabbmatskedjorna i USA
1. Wendy’s
2. Subway
3. Pizza Hut
4. Dairy Queens
5. McDonald’s 

2 thoughts on “Jänkarna gillar Wendy’s bäst”

  1. Wendy’s är en amerikansk hamburgerkedja. Subway är förstås mackor, finns för övrigt flera ställen i Sverige. Typ Sandy’s, fast Subway var egentligen ungefär åttisju år före. I USA, då. Dairy Queen säljer hamburgare, korv, sallader å sånt, fast är nog mest kända för smarriga glassgrunkor, banana split och dylikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

En blogg om mat, dryck och andra livsviktiga saker.