Skittydlig instruktion

kvantumskylt.jpgTill skillnad från lillasyrran Ozzy, brukar jag försöka undvika att skriva om sådant man gör på toaletten. Men nu kommer ett litet undantag. Måste nämligen få publicera min bild av det underbara anslaget från kundtoaletten på Ica Kvantum i byn där jag bor.

Snacka om skittydliga instruktioner.

Min första association är till min enda vecka i lumpen (en av mina underligheter) där vi under en helg i skogen fick lära oss att gräva b-grop och p-grop. Bajsgrop och pissgrop, alltså…

Det kanske är det faktum att hela meddelandet skrivits med militäriska versaler som gör att jag tänker på sergeanter och mausergevär? Jag vet inte. Den avslutande formuleringen om “sådant som du först har ätit” – nej, förlåt – jag menar förstås “SÅDANT SOM DU FÖRST HAR ÄTIT INGET ANNAT!” är i alla fall underbar. Eller kanske inte.

2 thoughts on “Skittydlig instruktion”

  1. På skolan där jag tills nyligen gått hänger det på varenda toa anslag som uppmanar eleverna att använda borsten “om nödvändigt”. Det får mig alltid att le ända (häpp!) sedan en kompis till mig på ett av anslagen klottrade tillägget “om toalettpapperet inte räcker till”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *