Kollegorna drar till Paris

Till helgen börjar jättemässan SIAL i Paris. Det är årets begivenhet för alla i livsmedelsbranschen, men jag ska inte dit. Har beslutat att skicka mina tappra soldater Lars och Jonathan att bevaka spektaklet för Foodwires räkning. Jag ser dock med spänning fram mot deras rapporter, och jag kommer givetvis att dela med mig av en del här på bloggen också.

Mässan är gigantisk. Sist jag var där gick jag runt i tre dagar och tvingades ändå åka hem utan att ens ha varit inne i två av de sju mässhallarna.

Det hade varit kul att åka, förstås. Men det är för myckt på tapeten här hemma just nu. Jag skyller på att jag måste spara mig till den stora godismässan i Köln i januari. 🙂

One thought on “Kollegorna drar till Paris”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *