Kass i kistan

Det är något som inte är som det ska. Jag är kass i kistan, helt enkelt. Som tur är handlar det inte om någon hardcore-kräkas-uppåt-väggarna-variant, men något är i olag.

Det finns en möjlighet att jag smittats av någon bacill som Lilla Larsson släpat hem från dagis. Men det är över en vecka sedan.

Andra möjligheten är att jag fick i mig något olämpligt igår. Först lunchade jag och Hustrun på Bers & Bar vid Kungsportsplatsen i Göteborg. Jag åt en vegetarisk pastarätt som var jättegod, men jag blev så hysteriskt mätt. Kändes som jag käkat upp en skördetröska.

Och när jag sedan skulle åka och köpa hem lite kvällsmat från italienska krogen här i byn, så var den stängd. (Ja, jag vet, mycket krog. Men det firades födelsedag.) Det fick bli pizza istället. Kanske var det den som ställde till det? Fast jag åt bara en pyttebit, för skördetröskan brummade fortfarande runt i magen.

Jag mår prima i övrigt, mest konfunderad. Och lite irriterad.

Men nu måste jag sluta. Ni får själva gissa varför.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *