Nu har vi fått det bekräftat

Minns du de färdigskalade äggen? Jag spekulerade ju lite, mest på skämt, om det kunde vara ett resultat av någon kreativ persons arbete i Photoshop. Men nu meddelar min käre kollega Jonathan att äggen finns på riktigt, komplett med saltpåse och hela baletten. Han har sett produkten på Ica i Bankeryd och dessutom skickat bildbevis via MMS.

Just nu befinner jag mig på den stora konferensen Livsmedelsdagarna i Halmstad. Även här har de färdigskalade äggen dykt upp, fast i ett helt annat sammanhang. När Åsa Geremyr och Anne Falkirk från konceptutvecklingsföretaget Food to Happen avslutade sitt seminarium, fick de frågan om det var någon produkt de saknade på marknaden idag, och efterlyste då just – färdigskalade ägg,

2 thoughts on “Nu har vi fått det bekräftat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *