Dagens tips: radioprat, debatt och annat skoj

Slå på P4 Extra runt 14.30 i eftermiddag. Då är sannolikheten rätt stor att du kan få höra min skrovliga röst i etern, pratandes om försäljning av mat på Internet, prenumerationer på färdiga matkassar och andra spännande ting.

Och annars då?

Jotack. Det knallar och småspringer, som man brukar säga. Det här året har startat på ett ganska intressant sätt, med många nya och spännande trådar att dra i. Jag har har gjort en hel del material till en tidning som heter Butikstrender. Det är roligt på flera sätt: jag har samarbetat i flera år med Butikstrender, och blev därför ganska sorgsen när det utgivande förlaget gick i konkurs i höstas. Och desto gladare när det visade sig att tidningen nu återuppstår i ny form och med nya ägare, bland annat affärsmannen Mats Gabrielsson, känd från SVT:s Draknästet.

Redaktör för Butikstrender är Roland Fransson, en gammal vän och vapendragare till mig. En gång i tiden startade vi tillsammans det som sedermera utvecklades till Foodwire AB, som driver nyhetstjänsten Foodwire och även den här bloggen. Jag kommer att vara krönikör i Butikstrender, och hoppas kunna bidra även med lite annat material.

Jag är också involverad i ett projekt som kommer att realiseras i samband med mässan Passion för Mat på Eriksberg i Göteborg den 25-27 februari. Mässan drivs av Lotta Hultén, som är en fantastiskt driftig och duktig person. På fredagen kommer vi att anordna en paneldiskussion som kommer att vara av stort intresse för både branschfolk och foodies i allmänhet. Vi kommer att prata om kopplingen mellan kvalitet och lönsamhet, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Det ska bli superkul!

Sista superkuliga grejen jag tänkte berätta om är Webcoast. Ett evenemang som kommer att äga rum i Göteborg 18-20 mars, och där jag också är involverad – upp över öronen, nästan. Det blir en slags konferensliknande evenemang som du kan läsa mer om här. Och snart släpper vi biljetterna, vi väntar bara på att en liten detalj ska fixas till hos bokningsbolaget.

One thought on “Dagens tips: radioprat, debatt och annat skoj”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *