Smart, City Gross!

City Gross och Menyse har samarbetat ett tag kring bland annat en iPhone-applikation med recept, inköpslista och lite annat. Nu erbjuder man även en smart nätbaserad  tjänst på samma tema:

Hittar du ett recept, väljer du bara hur många som ska äta och klickar sedan på länken som jag markerat med en röd pil. Det går också fint att lägga till egna varor, med kvantitet och allt. Recept som man tidigare sparat i sin inköpslista hamnar i en sidospalt  så du lätt kan hitta dom igen.

Och det som jag tycker är smartast av allt med den här varianten: man kan skicka den till sin mobil som ett gratis MMS. Kanske finns det andra tjänster som klarar det, men jag har inte sett någon. Nu ska du inte tro att jag älskar MMS. Snarare tvärtom, jag tycker MMS är en klumpig och förlegad teknik som mobiloperatörerna hittat på för att mjölka oss på pengar. Men – antalet svenska mobiltelefoner som kan ta emot MMS är enormt, så den absoluta majoriteten av City Gross kunder kan använda den här tjänsten.

Och snart går alla runt i affären och blåstirrar på sin mobil. Det har jag själv gjort i flera år, men jag är ju inte riktigt som andra 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *