Food Trend Blog Week

Trendvecka för alla matbloggare! Det har du väl inte missat? Den äger rum just nu, och du kan läsa mer om idén här.

Jag kommer definitivt att försöka klämma in ett trendrelaterat inlägg här under veckan, går och klurar på en grej. Men dus om själv känner dig manad att delta: gör så här:

1. Registrera din blogg. Det gör du i den lilla rutan “Bloggens URL” en bit ned på den här sidan.

2. Under Food Trend Blog Week, 15-21 mars, skriver du ett eller flera blogginlägg, sätter etiketten (taggen) FTBW och länkar tillbaka till den här sidan, i ditt inlägg.

Alla inlägg som skrivs och länkar tillbaka hit kommer att listas på bloggen.

2 thoughts on “Food Trend Blog Week”

  1. Hade ju varit så mycket roligare bara om ivssa livsmedelsföretag inte hade haft något med saken att göra. Sådan skillnad på initiativ som de med egenintressen i matbranschen tar jämfört med de som kommer ifrån bloggarna själva. Svårt att kmoma ifrån att detta blir småreklam för Ridderheims mest hela tiden…
    .-= Mikkan´s last blog ..Vägval: kök =-.

  2. Vet inte om jag håller med om det riktigt. I alla fall inte när det genomförs på det här sättet. Det är klart och tydligt vem som står bakom, samtidigt är det ju upp till bloggarna att själva skriva vad de vill.
    Om någon skulle rikta en bredsida mot Ridderheims, har jag svårt att tro att den skulle censureras. Däremot skulle den kanske bemötas, och då skulle ju debatten få ytterligare liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *