Framtidens mat

Igår var jag i Stockholm, bland annat för att vara med på presentationen av Ridderheimsrapporten. Jag har följt arbetet med rapporten sedan första utgåvan kom 2007, och i år har jag själv deltagit i den panel som varit med och tagit fram underlaget.

Ridderheimsrapporten har i år begåvats med en egen blogg, som du hittar här. Under gårdagens presentation rapporterade jag live på bloggen, och om du vill ha en hyfsad sammanfattning av Kairos Futures sammanfattning av rapporten, kan du läsa det här inlägget.

2 thoughts on “Framtidens mat”

  1. Vilken rolig blogg. Hit återkommer jag gärna…

    I helgen ska jag nog laga mitt livs lyxigaste middag någonsin. Det värsta är att jag inte ens vet om det blir gott! Vi ska nämligen kocka ihop en 9 rätters smakmeny med bla ostron, (aldrig ätit) blåmusslor (aldrig ätit) gåslever (aldrig ätit) ja du fattar, hihi…men kul blir det. Bara jag inte förgiftar någon med de blommor som jag ska ha i desserten, hur det går med allt lovar jag att blogga om=)

    trevlig helg! Kram Erica

  2. Kul att du gillar bloggen, Erica! Och lycka till med middagen. Och även om inte allt blir som ni tänkt, så är ju det viktigaste att man har kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *