Fulmat

Vännerna bakom Matforum har totat ihop en ny sajt som fyller ett stort och viktigt syfte – och det säger jag utan ett uns av ironi i rösten, faktiskt. För det finns så många som har så mycket att vinna på att den färdigmat som säljs i våra butiker blir bättre och mer tilltalande.

Genom sajten Fulmat fyller man två syften: dels har man skapat en guldgruva för de av oss konsumenter som emellanåt köper färdigrätter. På Fulmat kan man gå in och läsa recensioner och se bilder på hur rätten faktiskt ser ut i verkligheten när den är tillagad, vilket absolut inte bör förväxlas med de bilder som finns på förpackningen.

Det andra syftet är att man förhoppningsvis sätter lite press på tillverkarna att skärpa till sig och utveckla bättre produkter.

One thought on “Fulmat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *