Husvagnsmat med förhinder

Jag frågade ju häromveckan efter tips om praktiskt mat för husvagnssemester. Tur det, för en av de första sakerna vi upptäckte var att den lånade husvagnens kylskåp inte funkade. Vi har istället investerat en femhundring i en eldriven kylbox från Biltema, och den fungerar fint.

Men den är liten, och måste kånkas fram och tillbaka mellan husvagnen. Något mer opraktisk, således.

Det är för övrigt ganska mycket som är opraktiskt med husvagnar. Trångt, varmt och allmänt bökigt.

Tur då att Danmark bjudit på sitt allra schysstaste väder, och att vi hade flyt och hittade en fantastiskt fin liten campingplats vid Vejlefjordens inlopp. Alldeles vid vattnet, och nästan tom på folk.

Så jag klagar inte.

🙂

One thought on “Husvagnsmat med förhinder”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *