Varning på stan

Läkeroltuggummi.

Det låter som en jättebra idé.

Men även en jättebra idé kan falla platt till marken. Och det gör Läkerol Chewing Gum. Tyvärr. Peppermintvarianten är okej, den smakar bara som ett helt vanligt tuggummi, fast lite mesigare. De tre övriga är… inte goda, för att uttrycka sig diplomatiskt.

Problemet med de tre varianterna salvi, cactus och raspberry licorice är att de smakar väldigt likt sina kusiner halstabletterna. Som är goda. Rentav jättegoda. Men i tuggummiform blir det för barskt och brötigt. Sturskt och störigt. Påträngande och inte sådär friskt och fräscht som man förväntar sig att ett tuggummi ska vara.

3 thoughts on “Varning på stan”

  1. Salvia-varianten drar åt viol i smaken, och är riktigt vidrig. Vilket är synd – jag gillar tanken på salvia-tuggummin eftersom tabletterna är så goda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *