En skinka på varje stol

Nu tänkte jag skriva om något som jag är mycket kluven till, nämligen bokförlaget Vulkan.

Rent principiellt tycker jag att idén bakom Vulkan är skitbra. Och Vulkan gör bra saker, som till exempel kokbokstävlingen ihop med mina kompisar på Taffel. I den kokbokstävlingen har man nu vaskat fram fem finalister som du kan läsa mer om på Taffel. Innovativa och roliga idéer med nya infallsvinklar i den glättade och kändiskåta kokboksbranschen. Det är kalasbra och för en figur som mig. Närmast att likna vid Nirvana. Mat, böcker och Internet – that’s me, liksom.

Så varför är jag då inte odelat positiv till Vulkan? Jo, det beror på att en mig mycket närstående person, nämligen min kära lillsyster, har en stor beef med Vulkan. Och jag tycker faktiskt att de har behandlat hela grejen som ett gäng nötter. Ozzy har knogat mycket med boken. Skrivit vackra, roliga, självutlämnande och tänkvärda dikter med finurliga illustrationer. Vulkan har klantat till alltihop, lovat att rätta till det och sedan ändå inte gjort det.

Kluven var ordet, sa Bull.

Så nu säger jag hurra för Vulkan! På ett villkor: fixa till min syrras bok först.

One thought on “En skinka på varje stol”

  1. Vulkan är bajs. I måndags mailade Peter från Vulkan och sa att han skulle kolla med tryckeriet om de inte bara skickat fel fil till mig under tisdagen. Hela tisdagen gick. Inget mail från Peter. Så tisdag kväll mailar jag “har du kontaktat tryckeriet eller?” svaret kom igår. Ja. De har slängt fel fil. (Alltså den jag har suttit och slitit med och kommenterat och korrigerat.) Jag föreslår att vi bjuder dig på vår tjänst “sättning av inlaga”, det kommer ta några veckor.

    Ozzy undrar stilla (inte stilla) om DET INTE ÄR DET DE HAR SYSSLAT MED UNDER TYSTNADEN DE SENASTE FYRA VECKORNA?????!!!!!

    VULKAN ÄR BAJS även om de gör braiga kokbokstävlingar.

    Bah.

    Ozzy hatar Vulkans senaste bloggpost..Vad gör de nuförtiden, varför hör de aldrig av sig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *