Häng på – det finns folk som behöver din hjälp

Konsumbloggen lanserade för ett tag sedan en skön idé som kallas Kollektivet. En mysig, generös och positiv sak som bygger på att vi bjuder varann på saker här i livet. 

Och nu har det klickat till lite extra: Konsumbloggen har en läkarkompis som arbetar en del med att behandla papperslösa personer, människor som inte har alla formalia på plats och därför inte har samma rättigheter som vi andra. På något sätt har de kokat ihop en idé om hur Kollektivet ska kunna hjälpa till att samla in pengar. Pengar som kan användas till mediciner och annat som behövs i behandlingen av de papperslösa. 

Exakt hur allt ska gå till vet jag inte, men eftersom du är en klok och vettig person, så börjar du med att gå till Kollektivets hemsida och bli medlem. Sedan går du till Konsumbloggens inlägg, vi tar länken en gång till för säkerhets skull, och ger en uppmuntrande kommentar – så att stödet syns och att detta verkligen blir av.

One thought on “Häng på – det finns folk som behöver din hjälp”

  1. Tycker det är tråkigt hur vi skapar ett B-lag i Sverige som inte har samma rättigheter som svenska medborgare. Genom att underlätta för illegal vistelse i Sverige är vi påväg mot samma system i Sverige som i många andra länder där människor som vistas illegalt i ett land är en förutsättning för samhällsekonomin. Vi gör tyvärr oss en otjänst genom att skapa denna gruppering. Riktlinjer och regler är en förutsättning för en fungerande demokrati och alla människors lika värde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *