Alla måste lyssna

…på det här: helt fantastiska versioner av 20 rockklassiker.
För dig som inte känner till Microsoft Songsmith, så är det ett program som skapar musik av det du sjunger för datorn. Nu har ett antal begåvade personer insett att man givetvis kan testa sångspår från befintliga låtar för att se hur Songsmith. Resultatet är i bästa fall komiskt och bisarrt, som i det här exemplet, Ozzy Osbournes Crazy Train:

I vissa andra fall, som till exempel med Queens We Will Rock You, blir jag faktiskt ledsen på ett konstigt sätt som jag inte riktigt kan beskriva. Inte förrän kollegan Newton slår huvudet på spiken än en gång, när han beskriver det som Rock’n Roll Blasphemy.

2 thoughts on “Alla måste lyssna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *