Å nu blir’e reklam

Båtreklam, till och med. Jag har känt till det här projektet ett tag, men nu är det tydligen redo att presenteras för världen. Miljöbåten Jens 28 har utvecklats av Pelle Rebells pappa, som jobbat i stort sett hela sitt liv i segelbåtsbranschen. Nu har han tillsammans med en kollega utvecklat Jens 28, en motorbåt med lite annorlunda design och konstruktion som gör att den kan köras med en elmotor.

Varför skriver jag om detta? Det finns många orsaker: dels tycker jag båten är ruggigt snygg, och jag hade gärna glidit runt i en själv. Dels vill man ju slå ett slag för miljön – i synnerhet havsmiljön, som förpestas rätt rejält av alla båtar (inklusive min egen). Och slutligen står jag gladeligen till tjänst, om jag kan återgälda åtminstone något för tonvis av te och rostade mackor med ost och marmelad som jag ätit i deras hus, pratandes skit och lyssnandes på Whitesnake, Uriah Heep, Led Zeppelin och andra viktiga saker. 

Vi avslutar väl med en bild av skönheten? Ja, det gör vi: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *