Jag tror det funkar

Installerade just en ny plugin. Har tänkt göra det länge, men nu fick jag en liten nudge av Fröken Rakblad (tack för det) och tog tag i det. 

När du lämnar en kommentar, kan du klicka i rutan “Skicka ett mejl till mig när någon skriver en kommentar.” Och då får du såklart ett mejl när någon skriver en kommentar. Fiffigt, eller hur?

2 thoughts on “Jag tror det funkar”

  1. Målgivande passning — inte varje dag man bidrar med det! Tack för den lilla fiffigheten (jag törs inte skriva plugin, för jag är rädd att slinta och skriva buttplug istället ;-)) — det är så himla smidigt att få hem eventuella svar på sina kommentarer istället för att ideligen gå tillbaka och kolla om det kommit några. Sånt varken hinner eller minns jag, och då framstår man kanske som nonchalant eller tyken när man inte svarar på tilltal. Ja, det där behövde jag ju inte förklara egentligen.

    Miss Gillettes senaste bloggpost..this verdant spiral

  2. Jag har ju tyckt själv att det var så smidigt, och dessutom vetat precis hur man ska göra – dock utan buttplug inte riktigt min grej…) så jag tackar för passningen. Och hoppas att du får den här i låddan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *