Tandsverk

Har precis varit och sverkat hos min tandläkare. (För dig som inte vet vad sverka betyder: tänk Sverker, tänk Olofsson, tänk röd soptunna. Ok?)

Det är förstås inte så allvarligt som det låter, eftersom jag känner tandläkaren rätt väl. Men hon lagade en tand åt mig häromsistens, och i förrgår fick jag plötsligt ont i den när jag tuggade. Inte asont, men det var obehagligt. Jag trodde att något fastnat mellan gaddarna, så jag tog en rejäl omgång med tandtråden. 

Då lossnade en stor vit flisa och landade på min tunga. 

Därav min sverkning. 

En undersökning gjordes med påföljande slipning och lite borrning, men summan av kardemumman var ändå att hon inte kunde hitta något fel. Trots det har jag fortfarande ont när jag tuggar och det isar i tanden. Alltihop är lite förbryllande, faktiskt. 

Men men, det är inget jag lider så värstans av. Så nu börjar jag avveckla så smått här, och om en stund åker jag till Jöttebörj för att uträtta en bunt ärenden… Den där tomten, han är rätt överreklamerad. Man får ju göra allt själv. 

Fast i och för sig har jag sett på TV att några hönshjärnor spärrat in honom, det kanske förklarar saken.

5 thoughts on “Tandsverk”

  1. Starkers in Tokyo verkar bra, det hann gå någon låt på till jobbet. Ser faktiskt fram emot att lyssna på lossless-filerna när jag kommer hem. Min mobil spelar tyvärr inte såna.

    Razs senaste bloggpost..Upp till bevis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *