Mike vill ha planka

Mikebike utnämner sig själv till Plankstekens Raoul Wallenberg. Han vill se en renässans för denna retrobiff, och jag vågar inte säga emot. Då får man kanske en ekplanka uppkörd nånstans. 

Men jag funderar samtidigt på om det inte skulle vara läge för en uppdatering? 

Plankstek 2.0, liksom. 

Förslag, någon?

Bonusinfo: Om du ska ställa till röjarskiva i gillestugan och är sugen på att införskaffa några plankor, kan ett set om fyra införskaffas här, till det facila priset av 58 riksdaler exklusive moms och frakt. 

One thought on “Mike vill ha planka”

  1. Då kan jag rekommendera er ett besök i Norrköping! Inte för att jag kan garantera att 2.0 finns här, eller fullpoängare heller för den delen: men det finns ett stort utbud! En sommar tycktes det vara det enda som serverades. Men det har blivit bättre. Icke desto mindre har jag ätit det på tre olika ställen. Det är ju trots allt så, att när man inte rikigt vet, då kan en plankstek vara ett ganska säkert kort!

    Malins senaste bloggpost..Kvarteret skatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *