Lugnet lägrar sig

När jag tänker tillbaka på den här dagen, så har den faktiskt varit smått hysterisk. Men bara smått. Och vem är jag att klaga, egentligen? Ett enda långt pärlband av I-landsproblem – se där: mitt liv i ett nötskal. 

Senaste I-landsproblemet stötte till när jag granskade kvittot från kvällens inköpsrunda på Kvantum. Har jag inte fått mina rabatter? Nope. För mina rabatter börjar gälla imorgon.

Haha, rätt åt mig, mitt dumma nöt. Där gick jag miste om flera kronor. 

Nu får jag köpa en jättestor burk tomatpuré igen, nästa gång jag handlar! Jippi. 

Men nu, som sagt, nu lägrar sig lugnet. Jag sitter här med ett glas Samuel Adams Honey Porter (1580 på Systembolaget, en riktig höjdare) och tycker livet känns… fint. På nåt sätt.

4 thoughts on “Lugnet lägrar sig”

  1. Miss G: Jag har inte riktigt kommit igång med glöggandet än. Men en sak kan jag säga: Blossa 08 är riktigt fin. Och Dufvenkrooks X-mas Delight är förvånansvärt god, med tanke på den exotiska smaksättningen med kakao och annat skoj.

    Huskorset: Precis. Tvåliters mango chutney, typ.

  2. Ja, honungsportern var mycket fin. I helgen hade jag nöjet att sakta inmundiga den nästan löjligt dyra Old Guardian Barley Wine. Mer som att dricka vin och värt varenda sekin! Och min lokala spritleverantör har tre pavor kvar!

    Pär N.s senaste bloggpost..CommentLuv needs updating on this site. Please download the latest version and install it on your site. This message will apear during the first 10 minutes of each hour. This remote script will cease returning posts in 7 days

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *