9 thoughts on “Alla Helgons Dag”

 1. Jag höll pÄ att sÀga jag ocksÄ, fast sen undrade jag om man kan sakna nÄgon man aldrig har trÀffat? För det har jag ju i princip inte. Inte som jag kan plocka fram i mitt minne i alla fall.

  Mycket skum kÀnsla.

  Ozzy da lillasysters senaste bloggpost..HejdÄ gamla lÀgan

 2. (svar) Ja, kanske. Om jag inte höll pÄ Hammarby. Malin Àr glad för KFF, jag Àr det inte. Jag mÄr dÄligt av det. Tror du dom tappar guldet om jag rakar mig? Jag ska nog ta och raka mig idag dÄ. (Allt detta beror pÄ att jag spelade i Kalmar AIK som grabb. DÄ finns det inte nÄgon möjlighet att hÄlla pÄ FF.)

  Razs senaste bloggpost..En annan av fördelarna med att vara ensam en helg.

 3. NĂ€, den försvann inte, men den fastnade i spamfiltret

  Men jag minns nu att du nÀmnt att du Àr bajare. Raka pÄ du, jag tror inte du kan ta guldet frÄn Kalmar FF i Är, tyvÀrr


 4. Hahahaha!
  Bara för att vara pĂ„ den sĂ€kra sidan tĂ€nker jag spara stubben under armarna nu. Ser fram emot dagens sporttimme, efter att ha Ă„kt genom Kronoberg- och Jönköpings lĂ€n och bara kunnat fĂ„ in radiosĂ€ndningen frĂ„n kvalmatchen till Superettan, mellan J Södra och Öster.
  Förresten Raz, jag sĂ„g just Rydströms frukost pĂ„ tv – det sĂ„g precis ut som hallonsmutti… Hur ska du göra dĂ„?!

  Malins senaste bloggpost..Det var kanske lika bra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *