Köpa kompisar

Det kunde man ju göra på skolgården. Eller ja, vissa försökte i alla fall. 

Och nu upptäckte jag att jag själv sitter på något mycket åtråvärt: några inbjudningar till att testa den superhajpade musiktjänsten Spotify utan kostnad. Så nu kanske jag kan köpa några kompisar. 

Intresserad? 

😉

(Liten varning: Åker på föräldramöte om fem minuter, så bli inte sur om jag inte svarar…)

13 thoughts on “Köpa kompisar”

 1. Hello my darling,
  Har jag sagt att du alltid är välkommen att komma hit när du är i Stockholm. Fyra rätters, gott vin, etc etc!!

 2. Can’t buy me lo-ove… 🙂
  Jag ordnar det – men var beredda på att det är reklamfinansierat. Med ljudreklam, mellan låtarna.

 3. Hej! Jag är en helt okänd individ som letar efter en invite genom att gå in på knuff.se och söka på Spotify. 😀 Har du en till övers?

  HAs senaste bloggpost..Savage Streets

 4. Tackar tackar för inbjudan! Att testa en reklamvariant är ju ett bra sätt att se om det är en tjänst man är villig att betala för. Man vill ju veta what the fuzz is all about! 🙂

 5. Får väl utlova fönsterputsning eller nåt vid nästa västkustbesök 🙂 (Om du nu har några invites kvar? Lämnade landet i två dagar, så jag får skylla mig själv.)

  Pär N.s senaste bloggpost..Strömmingen!

 6. Jessika: Det finns en reklamfinansierad gratisversion, men nu vill jag inte vänta på att få tillgång till den – dit är det nämligen kö. Skillnaden mellan iTunes och Spotify är att i Spotify har man tillgång till hela rasket, och lyssnar på vad man vill. Som ett bibliotek, typ.

 7. Lysanade tjänst!! gjorde en test och letade rätt på några Mozart konserter med James galway. Funkade hur bra som helst. Nästa test – hur komplett är deras Kate Bush-utbud?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *