Intressant iakttagelse

Jag har fått ett extra barn i huset några dagar. Magics gamla barndomskompis från tiden då vi bodde i Helsingborg är och hälsar på, och ska sova över några nätter. Det är fem år sedan vi flyttade, men de två tolvåringarna håller fortfarande kontakten, främst via MSN numera. Och så träffas de när de får chansen. Som nu. 

Och så den intressanta iakttagelsen: när de två gamla barndomskompisarna äntligen får en chans att träffas, klär de sig fina. På sitt eget sätt. De börjar ju trots allt bli lite stora nu.

Magic i sina favoritmjukisbrallor och basketklubbens blåa träningsoverallströja. Kompisen i favoritjeansen och… blå träningsoverallströja. Med Råå IF tryckt över hela ryggen. Idrotten är en viktig del av identiteten i deras ålder. 

Och om jag skriver något om Foppållspågen här framöver, så vet ni vem jag menar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *