5 thoughts on “Ett gott tecken”

 1. Låter väldigt sansat. Om man har snörskor ska man knyta dem tycker jag, och inte bara en gång om året som Rasmus gör…
  Och det kan definitivt vara ett tecken på att man varvat ner några hekto.
  Det där med tid och stress får mig för övrigt att tänka på en klok sak som jag hörde på ett föredrag, om hjärthälsa, igår. Med anledning av att maten och den fysiska aktiviteten (förutom att man självklart inte röker) är det som man kan påverka själv. Det är få som kommer på återbesök till vårdcentralen och säger “Jo jag vet ju att jag skulle ha ätit, och helst varje dag, men jag har liksom inte hunnit just den här veckan”. Man kan väl säga att om någon sa så, så vore nog stressbiten den viktigaste att ta tag i…
  Men jag vet ju att ni äter i familjen!

  Malins senaste bloggpost..Det var kanske lika bra…

 2. Nu är det lite mer än ett år. Jag knöt mina löpardojor i augusti 2007. Varför ändra ett vinnande koncept? Med de knutarna har jag sprungit Midnattsloppet x2 och Göteborgsvarvet på 1h 50min… Men skorna är snart slut och då blir det ju ett nytt par, med nya knutar, tyvärr.

  Apropå det så stör sig Malin rätt mycket på att jag inte beter mig som en “löpare”! Jag gillar inte funktionsmaterial och så springer jag med för kaxig stil enligt henne! 😀

  Trevlig lördag på er alla!

  Razs senaste bloggpost..Lakritsroten!

 3. Haha, så långt i vuxenlivet kommer jag aldrig att komma. Det behövs ju inte. Det är ju bara att sticka ner fötterna och dra ur dem! Ungdomstidens fantastiska lathet 🙂

  Rumptrolls senaste bloggpost..Veckans låtar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *