Det hör inte till vanligheterna

…att jag har gått och lagt mig klockan 22.05. Men igår hade jag en rejäl migränattack under eftermiddagen och kvällen, så jag törnade in tidigt. 

22.05 ringde telefonen. Det visade sig vara gode vännen Pelle Rebell, som hade drabbats av ett avhopp. Två biljetter till Stevie Wonders konsert i Globen på fredag, och hotellrum bokat och klar, fanns plötsligt att tillgå. 

Globen. Stevie. Stockholm. Min hjärna malde i snigelfart medan jag försökte få klart för mig vad som egentligen var inplanerat för helgen – för någonstans inom mig visste jag att detta tyvärr inte skulle gå att genomföra. 

Sakta men säkert började bilden klarna. Idrottsskola på fredag. Mormor i Grekland, vilket halverar antalet barnvaktskandidater. Lördag: fotbollsturnering för Legolas & Co (där jag är en av ledarna och organisatörerna) samt baskettränarkurs i Trollhättan för Magic.  

“Det är väldigt frestande”, svarade jag. “Men jag tror inte vi klarar att knåpa ihop det. Tyvärr.”

“Ok, då gör vi såhär istället. Sov nu, så går vi på Whitesnake i Scandinavium den 17:e december istället”, svarade Pelle.  

En utmärkt lösning, förstås. Jag vet inte om Pelle har löst sitt problem, men om någon av Salts läsare är sugen på Stevie Wonder-biljetter kan ni alltid höra av er, så ska jag kolla.

3 thoughts on “Det hör inte till vanligheterna”

  1. JAG! Fast jag vet ju inte heller om jag kan… och ekonomin säger ju definitivt nej… Men hallå ska WHITESNAKE SPELA PÅ SCANDINAVIUM OCH JAG VET INGENTING?!?!?! Frågan lyder också, är det David C som sjunger? *måste tjacka biljetter pronto*

    Ozzys senaste bloggpost..Hantverkare vs Jesus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *