Bananer igen

Läste just ett smart litet tips som jag definitivt ska testa: Plocka isär bananerna när du kommer hem från affären, så mognar de inte lika snabbt. Ni kanske visste det redan, men jag har inte hört det förut. Och med tanke på hur ofta jag får slänga dåliga bananer, så är det värt ett försök. 

Återstår bara att hitta en lösning på det andra stora bananproblemet, nämligen att bananer alltid är det allra första man stoppar ned i sin vagn, vilket innebär att de alltid är lite krockskadade när man lägger upp dom på bandet.

4 thoughts on “Bananer igen”

  1. Att skydda de i vagnen (och på väg hem) har jag haft vett till tidigare, men visste inget om att de bör plockas isär. Det skall jag nu pröva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *