Trist och tråkigt

Läser att Street gått i putten. Det känns trist, tycker jag. Har visserligen bara varit där en gång, och jag kan inte påstå att det var något minne för livet. Men det var inte dåligt på något sätt, det menar jag inte. 

Och det som gör att jag tycker konkursen är trist, är att Street är en krog som drivs med ambitioner. Lokala råvaror och leverantörer, ekologiskt – allt det där som alla säger att de vill göra, men som få orkar driva hela vägen. Street är kanske en av de krogar i Sverige som drivit det där allra längst, och det är tråkigt att se att det inte funkar. 

Samtidigt kan man lätt konstatera att även om Street ligger fint, så är det inget läge där man får några gäster gratis. Man åker inte ut till Söder och klättrar ned under Liljehomsbron för att se om det eventuellt finns något mumsigt på menyn.

One thought on “Trist och tråkigt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *