She almost drives me crazy

Nä.

Det här inlägget handlar inte om IT-mamman. Inte om Lilla Larsson heller. Rubriken syftar istället på ett nytt godis som jag testat idag: Tutti Frutti Naturals. (Fattar ni? Got a girl, named Daisy, she almost drives me crazy. Fattar ni nu då? Nähä. Ja, det är i alla fall en låt som bland annat Elvis Presley sjungit in.))

Det här godiset kommer från Fazer och är helt enkelt ett motdrag mot Malacos lansering av Truly-varumärket. Vi snackar alltså godis utan konstgjorda tillsatser, med mindre socker och mer frukt- och bärjuicer.

Jag har varit hyggligt positiv till Truly, i något fall riktigt på. Men det här är snäppet bättre. åtminstone för en gammal vingumminörd som mig. Tutti Frutti Naturals har fräscha, rena smaker och smakar som riktigt godis. Till exempel svart vinbärsvarianten, som är en av godisarna i påsen Nordic Berries, till höger på bilden däruppe. Det smakar morsans vinbärssaft!

Den vänstra påsen kallas Sunny Fruits och är nog ännu något godare, med friska syrliga smaker som apelsin, ananas och passionsfrukt.

Det här är riktigt bra, och den uppfattningen delas även av mina barn och IT-mammans kollegor, som idag varit försökskaniner

One thought on “She almost drives me crazy”

  1. jag köpte nordic berries för någon vecka sedan och tyckte det var helt okej. idag köpte jag sunny fruits och detta godis smakade helt underbart.

    så nu är sunny fruits tillsammans med truly mitt favoritgodis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *