6 thoughts on “Fort nu!”

  1. Samma här, med vissa små undantag. Men även om det är en bra kanal, så är det inte ofta man hör Angus Young fila på sin gura där.

  2. MYCKET BRA…..Att han har en elgitarr, rocken har hjälpt många ungdomar att hålla en balanserad attityd gentemot idrotten! Detta kan bli hans räddning! Jag lovar här och nu att jag skall lära honom riffet till AC/DC´s “Back in black” ……….äh jag slänger med Rainbow´s “Man on the silver mountain” också!

  3. Oh, det var generöst. Idag har vi kört lite Holy Diver och You Really Got Me. Det är rätt svårt att bända loss honom, så när småsyskonen skulle sova var det hörlurar på. Och det låter ju nästan ännu bättre med den där digitala mojängen.

  4. …och idag spelade dom Breaking the Law med Judas Priest. Önskelåten innebär inte helt sällan nån rocklåt. Det säger ju lite om P3-lyssnarnas smak. Vi vill ha mer rock i P3!

    (svar på en annan kommentar) Frusen Frozen Margarita? Haha! 😀 Du frös väl in den i flera mindre behållare med pinne i varje!?

  5. Nejnej, det är en femliters hink! Men eftersom det är såpass mycket alkohol i, så fryser det inte riktigt. Det blir lite slush över det hela: bara att skopa upp i ett glas, och svalka sig i värmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *