Respect, Nilssons

Hört talas om Nilssons Konditori i Oskarshamn? Inte? Det kommer du nog att göra, misstänker jag.

Fiket ifråga, eller rättare sagt Anders Oskarsson och Martin Andersson (bilden) som äger det, har nämligen gjort en djärv satsning och brutalrenovera. Jag saxar från ett pressmeddelande jag fick idag:

Blanda individuellt utvalda mönsterglas till takornament, handblåsta ljuskronor och årtpappersmönster i elementskydden, med två unga entreprenörer och en engagerad ersonal. Garnera med bakverk tillverkat av äkta råvaror och toppa med kompetens och skaparglädje! Resultatet blir då Nilssons Konditori i Oskarshamn, blivande medlemmar i Euro-Toques.

Det där sista är relevant: Euro-Toques är en sammanslutning där bara den riktiga gräddan tar sig in.

Jag ville bara berätta detta. Tycker det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *