Tjåppahållick

Lite nätshopping kan förgylla den gråmulnaste av aprildagar.

Så nu har jag skämt bort mig själv ordentligt med en ny häftapparat. Den kostade 2000 spänn, och nu känns livet mycket roligare. Jag kan knappt bärga mig.

Visst är den snygg?

Grönsvart, till och med.

9 thoughts on “Tjåppahållick”

 1. Hm…. ser ut som en snigel med en otäck böld på ryggen. Eller ett misslyckat utkast till en ny pralin i Aladdin 2.0-lådan, om sådan finnes i formgivarnas konceptmappar. Crunchy Frog, kanske.

 2. Allvarligt?
  Har du köpt en häftmaskin för 2000 kr?

  I sådana fall måste jag tyvärr komma till slutsatsen att du för idag har förlorat förståndet…

 3. 1799 plus moms, för att vara exakt.
  Och jag behöver den faktiskt till mitt företag, för att häfta det tryckta nyhetsbrev som vi ger ut varannan vecka.

 4. 2 lakan för en häftapparat känns genuint i dagens värld. Och så kan den ändå bara häfta,jag tycker att du borde skämmas. * s* Om den ändå hade kunnat gå på ögonbynen de duuu.

  /rolf

 5. Jag skäms inte ett dugg Roffe! Inte mer än en kock som spenderar två lakan på knivar från Global, eller nåt annat märke.

 6. Min fru instämmer leende med dej. Fast min favo är IRANSKA KOLSTÅLSKNIVAR för en liten peng. Jag menar naturligtvis inte på allvar att du ska skämmas det väl kul att man kan “glassa” lite. Jag glädjer mej med dej.

  /rolf

  jag vill passa på och uttrycka min beundran för din trevliga ny-gamla sida.

 7. Preciiis. Det är lite svårt att förklara, men man kan vrida själva häftmojen, och då sätts papperet in från sidan. Sedan kan man sadelhäfta, dvs att man häftar vikta grejer precis i ryggen.

 8. Pro forma ska man säga att jag tror också att det är primärt för företaget, hur spenderar man annars 2000 kr? Knappast på en häftapparat i varje fall. Hoppas den funkar bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *