Sitta säck

Gråaste söndagen på flera veckor, tror jag. Har redan hunnit en vända till Göteborg för att lämna av Magic och hans kompisar som är på utbildning. De ska lära sig att sitta säck, som det heter på basketlingo. Det vill säga att sitta i sekretariatet under en match och föra protokoll över poäng, foul och annat skojigt.

Det där kan vara nog så viktigt, för övrigt. Under förra helgens stora turnering i Eskilstuna, slog våra killar ett lag från Finland rätt komfortabelt. Men när protokollet kom in i omklädningsrummet, hade sekretariatet (säcket, på basketlingo) noterat det finska laget som segrare…

Det blir en vända till i eftermiddag, för att hämta kidsen. Av de 14 grabbarna i laget, tycks det bara vara 4-5 som har föräldrar med bil. Vi är i alla fall nästan alltid samma föräldrar som kör och hämtar, runt omkring i olika hörn av västra Sverige.

Nu har jag egentligen massor av små grejer jag borde ta itu med. Men jag vet inte. Det är klent med inspirationen. Känns mest som utspiration, faktiskt. Jag behöver nog få något i magen.

Dessutom har Ataharis lurat in mig på Linkedin. Det har jag i och för sig funderat på länge, eftersom jag tröttnat på lekstugan Facebook. Kanske är Linkedin lite mer min påse, vi får se.

One thought on “Sitta säck”

  1. Och vad var det jag lärde mig nån gång hos Lotten? Att protokollets sanning gäller före verklighetens. Trist. Hoppas kursen gav gott mod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *