Internet Exploder

Jag trodde jag hade fixat ett nytt och bra tema på den här bloggen, men sällan får man vara riktigt nöjd. Björn hade vänligheten att påpeka att allt hamnade på sniskan i Internet Explorer. Så kan man ju inte ha det. Själv har jag inte använt Internet Explorer på många år, men eftersom många andra gör det så var det bara att börja om.

istock_000005499366xsmall.jpgNu har jag hittat ett tema som verkar fungera, måste bara ändra bilden i headern. Man kan ju inte åka runt med en bil!

Nä, popcorn ska vi ha, så klart. Det är ju trots allt lördag.

4 thoughts on “Internet Exploder”

  1. Nu ser det prydligt ut. Man må tycka vad man vill om valet av webbläsare men det är bara att gilla läget.

    Ha en bra helg.

  2. Hmmm… och nu är det snyggt igen. Sorry, har ingen aning om vad som händer, jag är bara en simpel åskådare.

    BTW, klockan är lite ur fas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *