Welcome to Fawlty Towers

Tempot är lågt här på bloggen just nu. Jag håller nämligen på att förvandla mitt hus till ett hotell. Imorgon är en fest inplanerad på hotellet, och antalet middagsgäster uppgår till ungefär så många som får plats i matsalen.

Därefter kommer en del av gästerna att övernatta, och som det ser ut just nu så är alla sängar fullbokade.

Man skulle kunna tro att det råder febril aktivitet just nu. Basil Fawlty skriker på den inkompetente servitören Manuel, som inte fattar någonting, samtidigt som Sybil Fawlty avlossar en och annan iskall dräpande kommentar riktad mot sin koleriske man.

Men icke.

Just nu känner jag mig mest som den där lagom förvirrade majoren, som bor på hotellet. Någon som minns? Kolla här:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *