Erik, my man!

Sitter och läser ett pressmeddelande från Spendrups, som beslutat sig för att satsa på sponsring av fyra svenska korplag.

Läsning å tjänstens vägnar. Det går till på ett särskilt sätt. Ögonen skannar raderna på jakt efter själva nyheten, pudelns kärna. Hjärnan (och hjärtat) är inte nödvändigtvis närvarande till hundra procent.

Då.

Plötsligt sitter det där. Citatet som träffar mig som en spark i magen, och som jag kommer att gå och mysa åt resten av dagen.

“Fotboll är otvungen manlig gemenskap när den är som bäst”, säger Erik Jarnsjö, marknadschef för öl på Spendrups Bryggeri.

Dra mig baklänges. Den här killen är mer än bara en vanlig ölkrämare. Han har ju insikt! Antingen är han en grymt slipad affärsman, eller också lider han av samma svårartade fotbollsvirus som jag själv drabbades av vid pass (häpp) sju års ålder.

2 thoughts on “Erik, my man!”

  1. Ha! Jag vet vad ni kommer att skriva. Manlig gemenskap – varför är det då två tjejer på bilden?
    Vad ska jag svara på det? Bilden var med i pressmeddelandet, och tjejen med hornen har ju en burk Norrlands (som tillverkas av Spendrups) i näven. Det funkar, tycker jag.
    😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *