En rolig nyhet

…läste jag i tidningen idag. En gammal klasskompis till mig har sålt sitt företag, ett båtvarv som gör riktigt fina segelbåtar. Köpare är Bob Erixon, mannen som grundade kedjan The Phone House. Han är ingen kyrkråtta (även om han förlorat många miljoner på ett skakigt hotellprojekt i Skåne) och jag hoppas han pröjsade bra.

Min gamla klasskompis är född samma dag som mig, och samma år. Fyller alltså 40 inom en mycket nära framtid.

Och har har redan cashat in.

Gött.

Grattis i efterskott. Och förskott.

5 thoughts on “En rolig nyhet”

 1. (svar) Apropå på det så innehåller en av mina absoluta favorter i drinkväg Dooley´s. 2 cl Dooley´s, 4 cl Captain Morgan Spiced Gold och mjölk. Serveras i grogglas med mycket is. Sugrör är ett måste! =)
  Om Dumle börjar tillverka likör måste jag testa den tillsammans med öl, bara för att få kunna kalla drinken “Humle och Dumle” 😉 Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

 2. Jaja, den här Erixon är en stor båtfantast, så han blir säkert en mycket bra ägare till varvet. Inte minst för att han har gott om pengar så han klarar sig även nu när konjunkturen viker.

 3. Vet ni vilka fler bolag som herr Erixon äger?
  Förstod att det är Malö Yachts som är det nya förvärvet.
  Önskar er en strålande dag
  MVH
  Simon

 4. Tack ska du ha, Simon.
  Jag vet bara att Bob Erixon äger två båtbolag i Lysekil: Farr och Technofibre. Sedan är han delägare i ett bolag som tillverkar svindyra armbandsur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *